Nu blir det lättare att skaffa solceller, nu lanseras Solcellskollen.se

By on 18 juni, 2017

Nu släpper vi webbtjänsten Solcellskollen.se, med syfte att hjälpa villaägare och andra mindre aktörer att investera i solceller. Efter några klick på Solcellskollen ska du ha nog på fötterna för att avgöra om solceller är bra för dig, samt kunskapen för att tryggt komma igång.

Inför en satsning på solceller dyker det ofta upp en rad frågor.
– Vad kostar det?
– Vad är lönsamheten?
– Vilka stöd finns det?
– Hur mycket borde jag installera?
– Finns det några bra leverantörer?

På Solcellskollen.se har vi sammanställt information och utvecklat en beräkningstjänst för att hjälpa till i denna process. Med hänsyn till var du bor, och hur ditt tak ser ut, räknar vi ut energiproduktion och återbetalningstid. Vi benar ut vilka regler som gäller, och visar vilka leverantörer som finns i ditt närområde. Framöver kommer du även att kunna ta del av andra användares referenser och upplevelser. Både för att få ökad trygghet till tekniken i allmänhet, och de specifika leverantörerna i synnerhet.

Tack vare solceller kan numera vem som helst använda sin gräsmatta, berghäll eller hustak till att producera egen el. Detta innebär att såväl villaägare som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar helt plötsligt hamnat i förarsätet för utvecklingen av det förnybara energisystemet. Vårt huvudfokus är att bidra till denna utveckling.

Regionalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login