Invigning av julbocken, nu är det jul igen

By on 20 november, 2023
Bild: City Örebro

Den 1 december bjuder City Örebro, Örebro Teater, PEAB & Närkefrakt in till invigning av julen och julbocken Julius på Järntorget.

Från att ha varit ett trevligt inslag inför jul blir det nu en riktad aktivitet för människor i utsatthet med en målsättning om att få ihop pengar till förmån för Stadsmissionens arbete som stöttar och hjälper människor som lever i utsatthet och bidrar till förändring och utveckling.

Örebro stadsmission arrangerar ett lotteri där du har möjlighet att vinna fina priser från:
– Clarion Borgen
– Clarion Kungsgatan
– Örebro teater
– City Örebro
– Stora Hjortorpsgård
– Örebro Hockey
– Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog
– Live at heart

Varje lott kostar 100 kr och swishas direkt till Örebro Stadsmission 900 5315 Märk med ”Julius ”. Vinnarna kommer att dras under kvällen. Är du inte på plats kommer du att bli kontaktad via telefon.

Skådespelaren Maria Simonsson Thulin kommer att leda oss genom kvällen, vi kommer att få lyssna på Pops Academy Karl Johan årskurs 5, Hårdrockskören & Spoken words av Mathilda Toma. Vi kommer få höra tal från Örebro stadsmission, intervju med julbockens chaufför Thomas Sjöstrand även känd från svenska truckers mfl.

Tomten kommer finnas på plats och dela ut polkakäppar till barn.

Ta del av en mindre julmarknad och köp goda och vackra saker till jul från Kaffe & pralin, Zälls blommor, Kandil dreams, Pressbyrån Järntorget, glögg och pepparkakor finns även på plats.

Programmet pågår mellan 17:00-19:00.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: City Örebro

You must be logged in to post a comment Login