Nu lanseras Circle K:s blivande signaturkorv

By on 29 november, 2021

Som ett led i att bli en tydligare matdestination lanserar Circle K ytterligare en nyhet på korvmenyn, K Royal, som från nu kommer att ta permanent plats på alla stationer runt om i Sverige. Med sin imponerande storlek och spännande komposition tror kedjan att den har potential att gå hem brett bland kunderna – och ta en given plats som signaturkorv.

Att Circle K storsatsar på korv är väl knappast någon nyhet längre. Med utmärkelsen Sveriges bästa korvmeny och en rad spännande lanseringar under året är det nu dags för den största av dem alla – K Royal. K Royal är en fin delikatesskorv på imponerande 160 gram med karaktär av aromatisk svartpeppar och rostad vitlök, givetvis av 100 % svenskt fläsk- och nötkött.

– Äntligen kan vi presentera vår nya kronjuvel! Med K Royal bygger vi vidare på vår expertroll inom korv, får ännu en anledning att cementera utmärkelsen Sveriges bästa korvmeny och visar att vi är en matdestination att räkna med. Vi är väldigt stolta över den är lanseringen, och vår förhoppning är att en blivande klassiker är född, säger Martin Stenberg, Senior Category Manager Food på Circle K.

Att planera för lansering av en ny klassiker tar sin tid. Kriterierna var att korven skulle vara unik för Circle K, ha en smak som samtidigt är spännande men ändå tillräckligt klassisk för att kunna leva länge i korvutbudet och passa många smaklökar. Dessutom skulle den mätta hungriga magar med höga krav på kvalitet.

– Vi är väldigt stolta över vårt breda korvutbud, men vi såg ett behov av en riktigt stor korv som skulle mätta även de hungrigaste kunderna. Lika viktigt som storleken är givetvis hög kvalitet, smaken och tillbehören och här har vi verkligen anledning att vara stolta. K Royal är mycket god korv för pengarna, fortsätter Martin Stenberg.

K Royal väger 160 gram, är gjord på svenskt fläsk- och nötkött och är balanserat smaksatt med aromatisk svartpeppar och rostad vitlök. Den har fått en egen originaldressing med sourcream och bacon samt en egen topping av rostad lök smaksatt med chimichurri för krispigt crunch. Den kommer att finnas på samtliga stationer.

Nöje
Örebronyheter

Källa: Circle K

You must be logged in to post a comment Login