Svår bortamatch för ÖHK ikväll

Av på 19 september, 2013

Efter vinsten mot FBK i lördags förlorade Örebro hemma mot Leksand. En tung förlust för Örebro som spelade bra i en slutsåld arena. Ikväll möter laget de regerande svenska mästarna Skellefteå.

Örebro har börjat säsongen bättre än vad många hade förväntat sig, matchen mot FBK var en kämpainsats. Även mot Leksand fanns det positiva saker att säga om spelet, men Örebro måste jobba på sitt spel i powerplay.

Skellefteå i topp
Efter två spelade omgångar så leder Saik SHL-tabellen med fullpott. Laget förväntas att sluta i toppen och försvara sin SM-seger från förra säsongen. Det är en svår nöt för Örebro att knäcka. Lagen möttes i en träningsmatch som Saik vann med 1-3

Örebro spelade bra och de såg inte ut att komma direkt från kvalserien. Men det är en stor skillnad på en träningsmatch och en riktig seriematch, dessutom spelas matchen i Saiks hemmaborg.

En förlust känns oundviklig ikväll, Saik känns som ett för bra och starkt lag för Örebro att hantera. Men det trodde man även om FBK och vi alla vet ju hur det slutade.

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in