Sverigepremiär på bio fredag 4 juni på Filmstaden

Av på 2 juni, 2021

I sökandet efter försoning med sitt förflutna hamnar Sami (Ola Rapace) i ett litet samhälle där han träffar Kim (Ida Engvoll). De båda möter den lokale gangstern Gubben (Donald Högberg) som driver ett till synes sofistikerat metamfetaminimperium tillsammans med sina två söner Conny (Peter Viitanen) och Kenneth (Erik Bolin).

Till en början är allt frid och fröjd men när droger börjar cirkulera på bygden utan Gubbens tillåtelse riktas uppmärksamheten mot nykomlingen Sami som inser att han är i en farlig situation. För att komma undan med livet i behåll måste han snabbt göra upp en plan.

VITT SKRÄP är en spännande actionthriller som utspelas på 80-talet med en nick till några av de mest minnesvärda spänningsfilmerna med oförglömliga karaktärer, och en blandning av komedi och action där alla kämpar för att få kontroll över sina öden – och för en del av bytet.

Den unika regin och ljuddesignen i VITT SKRÄP för publikens tankar till gangsterfilmklassikerna ”Lock, Stock and Two Smoking Barrels” och Tarantinos legendariska ”Pulp Fiction”. En nyskapande film med action i ursinnigt, pulshöjande och oförutsägbart tempo.

Sverigepremiär på bio fredag 4 juni på Filmstaden Örebro.

Nöje
Örebronyheter

Källa TastePr

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in