Vårens förmånscyklar visas på Järntorget

Av på 21 februari, 2019

Var 5:e kommunanställd cyklar redan på en förmånscykel, och nu startar vårens beställningsperiod. Välkommen till Järntorget på cykelvisning 22–23 februari.

Örebro kommun, i samarbete med Ecochange, erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet att hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag.

Intresset för kommunens erbjudande om förmånscyklar till tillsvidareanställda fortsätter väcka stort intresse, sedan starten i juli 2017 har 2 756 förmånscyklar levererats till kommunens anställd. Nu är det dags igen! Vårens beställningsperiod pågår mellan 18 februari och 5 mars.

Kommunens medarbetare hälsas varmt välkomna till någon av visningarna på Järntorget i Örebro för en provcykling, det kommer att finnas allt från vanliga cyklar till sportcyklar och elcyklar.

Välkommen på visning:

  • Fredag 22 februari kl. 11–18, Järntorget.
  • Lördag 23 februari kl. 10–15, Järntorget.

För alla medarbetare som redan har förmånscykel finns möjlighet att få kostnadsfri justering av sin förmånscykel under visningstillfällena.

Förmånscykel, så funkar det
Genom ett samarbete med Ecochange får alla som är tillsvidareanställda av Örebro kommun möjligheten att hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag. Avtalet gäller i tre år, därefter tar man ställning till om man vill köpa ut cykeln eller lämna tillbaks den.

Örebro kommuns ambition är att vara en attraktiv och miljövänlig arbetsgivare med många cyklande medarbetare, förmånscykeln ger chansen att förbättra hälsan samtidigt som man gör en insats för miljön och den egna plånboken.

Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in