ViktVäktarnas nya kokbok hjälper dig igenom hell hour

By on 21 januari, 2023
iktVäktarnas nya kokbok, Vardagshjältar, är för alla som vill äta gott och hälsosamt även i den stressade vardagen. Här finns 61 nya favoriträtter att ta till när tiden eller inspirationen tryter.
Bild: ViktVäktarna

ViktVäktarna släpper en ny kokbok, Vardagshjältar, riktad till alla som vill äta gott och hälsosamt även under den, mer eller mindre, stressade vardagen. Den ger 61 nya favoriträtter att ta till när tiden eller inspirationen inte räcker till.

Hell hour, alltså tiden mellan att vi slutar jobbet och att maten står på bordet är inte alltid dygnets bästa. Det kan handla om försenade tåg, gnälliga barn, övertid på jobbet, brist på inspiration osv. Man vill äta gott och hälsosamt, men det är inte alltid tiden, orken eller inspirationen finns. Av denna anledning behöver vi alla ett gäng vardagshjältar i vårt liv. I ViktVäktarnas nya kokbok bjuder de på just det – riktiga go-to-rätter, redo att bli hela familjens nya favoriter!

Vardagshjältar är indelad i fyra kapitel och i varje kapitel presenteras en ny vardagshjälte. I det första kapitlet träffar vi de smidiga superhjältarna som är recept med max 5 ingredienser. Det vill säga de rätter som man vill ha i bakhuvudet när man springer in i affären med andan i halsen på väg hem.

Efter det kommer de supersnabba hjältarna som är recept på max 15 minuter. Dessa går blixtsnabbt att slänga ihop, men gör inte avkall på den goda smak. Därpå följer allt-i-ett-rätter som one-pots och plåtmat. Alltså rätter med minimalt arbete och disk, men ändå vällagad mat! Och sist i boken hittar vi söta små superhjältar – godsaker för max 5 Points®*.

I denna bok finns alltså något för alla små matkriser vi kan stöta på, så att vi alla kan bli vardagshjältar!

Hälsa | Sverige
Örebronyheter

Källa ViktVäktarna
*Hos ViktVäktarna har alla livsmedel ett Pointsvärde och alla medlemmar har en pott med Points att fördela på mat och dryck under dagen.

You must be logged in to post a comment Login