Vy Bus4You utökar trafiken till och från Arlanda flygplats i sommar

By on 5 maj, 2022
Vy Bus4You förstärker med fler turer till och från Arlanda flygplats i sommar.
Foto: Vy Bus4You

Från och med den 27 juni utökar Vy Bus4You antalet avgångar till och från Arlanda flygplats, utökningen sker i samband med att hållplatsen läggs till på ytterligare en linje.

Den växande efterfrågan på resor fortsätter och en aktör som snabbt växlar upp inför sommaren är Vy Bus4You. När bussbolaget idag presenterar sin nya sommartidtabell är det tabell som bland annat rymmer extra förstärkt trafik till och från Arlanda flygplats på två av bussbolagets linjer. 

– I vår sommartidtabell har vi utökat med ännu fler avgångar till och från Arlanda flygplats, det känns väldigt bra. Speciellt eftersom utökningen gäller för två av våra linjer, både Oslo-Stockholm/Arlanda flygplats där vi idag redan trafikerar med flera turer, men även för linjen Göteborg-Stockholm där hållplatsen blir ett nytillskott i sig. Vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu bättre förbindelser för den som vill resa till Arlanda flygplats från framförallt Norrköping, Linköping och Jönköping, säger Elvir Rascic, försäljningschef Vy Buss, kommersiella avdelning.

Linjeinformation:

I dagsläget trafikerar Vy Bus4You till och från Arlanda flygplats dagligen på linjerna Oslo-Stockholm/Arlanda flygplats, med stopp i bland annat Karlstad, Örebro och Västerås, samt Eskilstuna-Arlanda flygplats. 

I den nya sommartidtabellen presenterar Vy Bus4You bland annat 6–8 avgångar per dag från Linköping till Arlanda flygplats. På samma linje trafikerar Vy Bus4You även destinationerna Göteborg – Landvetter flygplats – Borås – Jönköping – Mjölby –  Norrköping – Stockholm.

Den nya sommartidtabellen börjar gälla från och med den 27 juni. Alla resor finns redan nu tillgängligt för bokning på bus4you.se.

Nöje | Sverige
Örebronyheter

Källa Vy Bus4You

You must be logged in to post a comment Login