Bayern München är favorit att försvara sin Champions League-titel

Av på 18 september, 2013

Igår drog gruppspelet i Champions League igång och kollar man på oddsen från spelbolagen är de regerande mästarna Bayern München favorit att försvara sin titel.

Vi på Odds Online har tagit del av oddsen från de tre spelbolagen bet365, betway och William Hill inför gruppspelet i Champions League, som drar igång i kväll. Samtliga håller Bayern München som favorit att vinna Champions League-titeln även denna säsong och det högsta oddset ger William Hill till 5,00 gånger pengarna.

Bayern München är dock ingen solklar favorit att försvara sin titel då både Barcelona och Real Madrid ges liknande odds från de tre spelbolagen. Det högsta vinnaroddset på Barcelona hittar du hos William Hill och bet365 till 5,50 gånger pengarna samt att betway ger det högsta oddset på Real Madrid som vinnare till 7,00 gånger pengarna.

Det som är säkert är att det är en spännande och rafflande säsong vi har framför oss och som du kommer att kunna följa tillsammans med odds på Odds Online. Vi ger dig de aktuella tabellerna och spelschemat samt resultaten, statistik, fakta och självklart de senaste oddsen från spelbolagen.

Vinnare av Champions League 2013/14
Champions-vinnare-odds

Örebronyheter

 

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in