De hjälper dig att få försäkringsersättning när du skadat dig

By on 6 juni, 2017
”Vi vill vara en frisk fläkt inom försäkringsbranschen och har som vision att alla ska få ut den ersättning de förtjänar när olyckan varit framme”, säger Marcus Janback.

De hjälper dig att få försäkringsersättning när du skadat dig, nu drar Insurello in 2,4 miljoner i sin första investeringsrunda

Insurello hjälper dig att söka försäkringsersättning när du skadat dig, sätter sig in i ditt fall och tar över kommunikation och processer med försäkringsbolagen. Nu tar de in en investering på 2,4 miljoner kronor av Handelsnätverket DHS Venture Partners samt en rad namnkunniga affärsänglar.

I höstas blev de antagna till SSE Business Lab, Handelshögskolans affärsinkubator, efter att ha charmat juryn bestående av några av Sveriges vassaste entreprenörer, bland andra Cristina Stenbeck, Klarna-grundaren Sebastian Siemiatkowski och King-grundaren Sebastian Knutsson.

Nu backas de av DHS Venture Partners – fonden bestående av Handelsalumner, inklusive tunga tech-profiler som Bo Mattsson, Lars Lindgren och Eva Redhe.

”Insurello har på kort tid bevisat att deras tjänst fyller en nödvändig lucka på marknaden. Vi tror att det finns en stor potential i investeringen och teamet har verkligen imponerat på oss”, säger Lars Lindgren.

”Vi är oerhört glada för deras förtroende och för de fantastiska förutsättningar som denna investering skapar för Insurello”, säger Marcus Janback, VD och medgrundare av bolaget.

”Dessa pengar ska investeras i att vidareutveckla vår plattform och för att etablera oss ordentligt på den svenska marknaden. Vi vill hitta nya smarta lösningar och processer för att göra det lättare för privatpersoner att få ut ersättning från sina försäkringar när de skadat sig”.

Problemet idag är att personer som skadat sig ofta lägger ned en massa tid på fall som inte ger en enda krona – och när de väl lyckas, så har de ofta slarvat med att beskriva vilka kvarstående besvär de har, samt ofta även missat någon försäkring och därmed fått ut mindre än vad de egentligen har rätt till.

Insurello har transformerat den utdragna och komplexa försäkringsprocessen till en enkel digital lösning. Kunderna får inte bara ut mer i försäkringsersättning utan slipper även de långa telefonköerna, att behöva läsa igenom de krångliga försäkringsvillkoren samt snigelposten fram och tillbaka.

”Vi vill vara en frisk fläkt inom försäkringsbranschen och har som vision att alla ska få ut den ersättning de förtjänar när olyckan varit framme”, säger Marcus Janback.

Regionalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login