E.ON ökar fokus på solceller

Av på 26 augusti, 2018
ArkivbildMed förvärvet av Solar Supply kommer E.ON att ytterligare vässa sitt solcellserbjudande till företag och privatkunder.

E.ON förvärvar Solar Supply Sweden, ett företag som specialiserat sig på solceller och solcellsprojekt i Sverige, företaget är känt för sina högkvalitativa lösningar och sin höga servicegrad.

– Marknaden för solceller växer kraftigt och bidrar starkt till energiomställningen. Med detta förvärv kan vi nu ytterligare förbättra vårt erbjudande och öka vår servicegrad gentemot våra kunder, säger Joakim Adgård, försäljningschef, E.ON.

Solar Supply har sedan länge haft ett samarbete med E.ON och E.ONs många solcellskunder har redan kunnat dra fördelar av företagets produkter och service.

Vi känner dem väl och när vi fick möjlighet att förvärva Solar Supply, som senaste räkenskapsår omsatte cirka 80 miljoner kronor, såg vi många fördelar för våra kunder, fortsätter Joakim Adgård.

Detta innebär att E.ON ytterligare kommer att vässa sitt solcellserbjudande till företag och privatkunder. Affären kommer att slutföras under september månad.

Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in