Julklappsinsamling på Hotell Alfred Nobel Karlskoga

Av på 27 november, 2020

Hotell Alfred Nobel Karlskoga samlar in julklappar från privatpersoner och företag, vi kallar det årets viktigaste julklapp. 

Klapparna som skall läggas under granen på hotellet och är för barn upp till 16 år. Dessa paket kommer sedan skänkas till en välgörande organisation i respektive ort som ser till att barn i utsatta familjer med sämre ekonomiska möjligheter ändå skall få julklappar.

– Detta är ett av våra strå i stacken, kan vi göra julen lite gladare för någon så känns det gott i hjärtat. Det handlar om barn och unga som är värda något extra, men som av en eller annan orsak inte kan få det, säger Patrik Ekman

Paketen skall märkas med till vem det passar och vilken åldersgrupp, t.ex. kille 8 -10 år, tjej 6-8 år. Det vi önskar till insamlingen är nya leksaker, spel, kläder eller annat som kan förgylla julen för barnen.

Även om återbruk är väldigt bra och något som ligger i tiden så ser vi gärna att det är nya saker som ligger i paketen, då detta kanske är enda julklappen barnen får och då är dom värda något nytt och fint.

Under Corona så har vi även anpassat att de som inte vill gå och köpa paket och lämna in kan swisha ett bidrag så ser vi till att det blir till ett paket som skänks vidare. Summan är valfri utifrån egen möjlighet. Se respektive hotell för detaljer kring swishklapp.

Man kan även ringa receptionen om man inte vill gå in, utan vill lämna paketen utanför. Restriktionerna som finns skall följas, men vi hjälper till och möjliggör i den mån det går.

– I dessa tider där fler människor har förlorat jobb och inkomst är det viktigare än någonsin att hjälpas åt och se till att de familjerna som är utsatta får möjlighet till en god jul, säger Patrik.

Insamlingen pågår från första advent, 29 november till 17 december, för att sedan lämnas över till respektive organisation som ser till att de når ut till behövande familjer.

Länet | Karlskoga
Örebronyheter

Källa Ekman Hotels

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in