Lokalt | T-schakt AB, miljö- och kvalitetscertifierade mot ISO 9001 och ISO 14001

Av på 18 maj, 2015

T-schakt är Örebros största leverantör av maskintjänster för alla tillfällen och ändamål, 70 företagare står till förfogande med mer än 300 anläggningsmaskiner. Med utgångspunkt från kunder, resurser och förutsättningar skall T-schakt erbjuda kvalitativa och miljöeffektiva maskintjänster.

– Tydligare krav på våra maskintjänster, systematisk kontroll och styrning av arbetssättet med fokus på kundkrav. Det är de största fördelarna som certifieringen lett till, menar T-schakts VD Mikael Arman.

T-schakt har länge arbetat aktivt med kvalitets- och miljöfrågor så certifieringen mot ISO9001 och ISO14001 är ett välförtjänt kvitto.

Företaget har ett brett utbud av anläggningsmaskiner och gör allt från anläggningsarbeten, dränering,snöröjning och rivningsarbeten till lastning och transporter. Certifieringen har lett till att tydligare krav ställs på maskintjänsterna vilket också kontrolleras systematiskt. Vi har styrt upp vårt arbetssätt för att säkerställa att kundernas krav och förväntningar uppfylls.

– Våra största kunder är de stora byggbolagen men självklart utför vi även jobb åt småföretag och privatpersoner. Alla ska känna sig nöjda med våra tjänster, konstaterar VD Mikael Arman.

Fakta:
T-schakt AB är Örebro läns största leverantör av maskintjänster för alla tillfällen och ändamål. T-schakt är ett helägt dotterbolag till Örebro Läns Schakt- och grävmaskinsförening ek. för.

En samlad resurs av 70 företagare med gedigen kompetens och lång erfarenhet gör att vår organisationsform är unik. Mer än 300 anläggningsmaskiner står till ditt förfogande.

Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in