Nattens händelser från Polisen

By on 5 november, 2021
Arkivbild

Ett urval av nattens polisverksamhet.En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

20:32 Rån, Örebro

Polis beordras till en matbutik i Örebro med anledning av pågående rån med tillhygge. Två misstänkta personer lämnar butiken, men anträffas av polisen och grips. De misstänks för grovt rån och förhörs, därefter hävs gripandet. De misstänkta är män i 20-årsåldern.

22:33 Ringa misshandel, m.m., Degerfors

Polis beordras till en adress i Degerfors med anledning av samtal om att en man har slagit en kvinna. De har en relation. En anmälan upprättas gällande bland annat ringa misshandel och olaga hot.

23:56 Skadegörelse, Örebro

Polis kallas till en adress i Varberga på grund av en bil som brinner. Räddningstjänst är på plats för släckningsarbete. Polis dokumenterar platsen. Det är oklart hur branden uppstått och en anmälan om skadegörelse genom brand ska upprättas.

00:55 Trafikolycka, smitning, Askersund

Samtal inkommer om att en bilist har kört på ett antal brevlådor och in på någons tomt i Åsbro. Föraren ska därefter ha kört från platsen. Polis beordras till aktuell adress och en anmälan gällande trafikolycka, smitning, med okänd förare tas upp.

02:40 Försök till stöld genom, Örebro

Polis beordras till Haga centrum med anledning av pågående inbrott. Polis stoppar och kontrollerar en bil i anslutning till händelsen. De två män i 30-årsåldern som färdas i bilen grips, de misstänks för försök till stöld genom inbrott i förvaringslådor som tillhör ett företag.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login