Örebro Hockey föll på eget misstag

By on 25 november, 2017

Örebro Hockey tog emot Brynäs IF i Behrn Arena i den 22 omgången av Svenska Superligan, tyvärr föll Örebro på ett misstag i anfallszon.

Den första perioden blev en gruffig tillställning där bägge lagen kände på varandra ordentligt och det bökade på, det var gästerna som gjorde 1-0 i slutet av perioden.

Andra perioden började Brynäs bäst och gick fram till 2-0 innan Örebro vaknade till liv, och hemmalaget kom tillbaka med två mål och perioden slutade 2-2.

Tredje perioden blev till ett ställningskrig där vilket som helst av lagen såg ut att kunna vinna, men nu var det Brynäs som kunde utnyttja ett misstag från Örebro sida och göra 3-2, ett resultat som höll sig perioden ut och blev slutresultat.

Örebro Hockey föll på ett misstag i anfallszon där siste man drällde med pucken, gästerna snodde åt sig pucken och kom två mot en för att kunna avgöra matchen. Det såg ut som om ÖHK inte var med på banan och tog det på allvar, spelet är alldeles för lättläst och det spelas för krångligt. Mer rakt och mer på direkt på mål så skulle matchbilden se helt annorlunda ut, nu var det ett krigande Brynäs som stod som slutsegrare och fick med sig tre viktiga poäng runt slutspelsstrecket.