Örebro SK körde över IF Lödde i Svenska Cupen

Av på 28 februari, 2021
Arkivbild.

Under söndagen åkte Örebro SK till Kävlinge och Tolvans IP för att ta sig an IF Lödde i den andra grundspelsmatchen i Svenska Cupen.

Örebro som förlorade sin första match i Svenska Cupen mot Trelleborg med 1-0. Lödde mötte i sin första match Sirius , en match man förlorade med 1-0.

Det var som väntat Örebro som låg på högt mot Lödde och i sjunde minuten blev Deniz Hümmet neddragen i straffområdet och det tilldömdes straff för Örebro som Deniz Hümmet tog själv och satte ledningen 1-0 till Örebro. Efter målet så fortsatte Örebro ligga på och i den elfte minuten kunde David Seger sätta 2-0 efter att ha tagit emot ett bra inlägg i straffområdet. Örebro med sin höga press och kunde i den 15 minuten utöka ledningen genom Kevin Walker som satte skottet från en nästan omöjlig vinkel 3-0. I den 25 minuten var det åter dags för David Seger att kliva fram och sätta ett fint skott i bortre krysset 4-0 ör Örebro. Men Örebro behövde inte göra allt jobb själva då en Lödde spelare nickade in bollen i eget mål efter ett Örebro inlägg och 5-0 till Örebro. halvlek slutade 5-0 till Örebro.

Örebro gick ut med samma offensiva spel som i första, dock var Löddes försvar något bättre samlat men i den 60 minuten fick inbytte Erik Björndahl bollen i Löddes straffområde och satte resolut 6-0 till Örebro. Tempot var något lägre i den andra halvleken men på andra övertidsminuten satte Agon Mehmeti 7-0 för Örebro vilket också blev slutresultatet.

En solid match av Örebro men då var inte motståndet särskilt svårt, kul dock att se så många göra mål i matchen. Samtidigt slutade matchen mellan Sirius och Trelleborg 1-1 vilket betyder att Trelleborg fortfarande har gruppsegern i egna händer.

Matchen slutade IF Lödde 0-7 Örebro SK

Karl-Johan Sandberg, Sport | Fotboll
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in