Så finner du kärleken om du ska tro julfilmerna

By on 15 december, 2022
Arkivbild

Julen kan vara en tid där man känner sig extra uppvaktad, men även extra ensam, om man känner att försöka finna kärleken i mellandagarna har LELO tagit inspiration från julfilmerna och samlat tips på hur man kan gå till väga.

Oavsett om man är förtjust i klassiska julfilmer som Love Actually och The Holiday, eller nyare julfilmer som Single All the Way och Holidate har de alla ett gemensamt ämne – kärlek. Men hur ska man gå till väga för att få till romantiken i alla julluncher, bingolotter och julklappsutdelningar om man är singel?

Om man ska tro filmvärlden finns det säkerligen några tillvägagångssätt man inte testat ännu, men om dessa verkligen kan rekommenderas för säkert resultat lämnas osagt.

– Många kan känna sig ensamma och uttråkade när mörkret och kylan smyger sig på och då kan funderingar kring långsiktiga förbindelser komma upp. Sommaren har rykte om sig att vara den bästa dejtingtiden på året, men jag skulle nog våga påstå att vintern är kanske är ännu bättre. Oavsett om en söker efter en långvarig romans eller ett sexuellt äventyr är dejting ofta det första steget, men det är inget måste att ha en partner för att uppleva njutning, säger Jenny Peura, marknads- och kommunikationschef på LELO, Sverige.

….

Bli insnöad
Alla vet att resa under julen kommer med sina risker, men även möjligheter om man ska tro filmvärlden. Befinner du dig på ett ställe där det kommer snöa mycket i jul ökar dina chanser att finna kärleken markant. Något som visat sig i filmer som Snowed in for Christmas och Christmas Inheritance. Oavsett om du blir insnöad på en flygplats eller i en småstad kommer det faktum att ni inte kan ta er därifrån öka romanschanserna ordentligt.

….

Besitt någon särskild talang
Du ska helst vara extremt framgångsrik yrkesmässigt när du börjar din jakt på kärleken, i alla fall om filmproducenterna får säga sitt. Utöver det är det även bra om du har någon särskild talang så att du exempelvis kan brista ut i sång vid väl valt tillfälle. Din dejt kommer falla pladask direkt, i alla fall om verkligheten ser ut som den gör i Christmas with You och Christmas at Graceland.

….

Besök din gamla hemstad
Genom ett besök i din gamla hemstad är det enligt filmer som Homegrown Christmas och Wish Upon a Christmas stor chans att du finner kärleken i en gammal bekant, ett ex eller en granne. För extra stor chans bör du besöka din hemstad med noll julkänsla. Men var inte orolig, din nya kärlek kommer hjälpa dig finna högtidens glädje igen!

….

Förlora minnet
Att på något vis förlora minnet ökar dina chanser att träffa din framtida partner. Åtminstone enligt filmer som Falling for Christmas och Time for Them to Come Home for Christmas. Extra fördelaktigt är det om du sedan innan har en relativt ocharmig personlighet som försvinner i samband med minnesförlusten.

….

Gå på den där julfesten
Alla skämt åsido så är julfester ett känt forum för att finna kärleken, åtminstone för kvällen. Utöver filmer som Office Christmas Party så visar en global undersökning från LELO att hela två av fem har fått ihop det med någon på en jobbfest, så här finns hög chans för spänning och kanske en romans.

Nöje
Örebronyheter

Källa Lelo

You must be logged in to post a comment Login