SAVE THE PLATE – The Wine & Spirits Collective ger ekonomiskt stöd till restaurangerna

Av på 3 april, 2021
Save the plate är ett initiativ riktat mot de restauranger som visat uthållighet, kämpaglöd och kreativt affärssinne under den djupaste krisen branschen någonsin upplevt.

Sen Coronaviruset slog till i början på Mars förra året har världen stått på paus. Hela samhällen och branscher har drabbats otroligt hårt, inte minst restaurangerna. Skärpta restriktioner och omfattande begränsningar har lett till att allt fler går i konkurs. Trots det har stödet från regeringen varit väldigt begränsat.

Att se de olika restaurangerna, vår familj, kämpa dag ut och dag in för att ta sig levande ur denna kris är något som vi på TWS Collectivelider djupt av. Nu vill vi dra vårt strå till stacken och visa vårt stöd för krogar i nöd med vår kampanj Save The Plate!

Tillsammans är vi starka!

För oss är restaurangerna en otroligt viktig del av samhället. Inte bara för vårt arbete, utan även i våra privata liv – vi älskar god mat och dryck, och vi är villiga att kämpa hårt för att en guldkant vår vardag ska finnas kvar. De härliga upplevelserna och pauserna i vardagslivet de bidrar med är otroligt viktiga!

Finansiellt stöd till din favoritrestaurang

Save the plate är ett initiativ riktat mot de restauranger som visat uthållighet, kämpaglöd och kreativt affärssinne under den djupaste krisen branschen någonsin upplevt.

Vår förhoppning är att detta stöd kan underlätta och göra åtminstone lite skillnad för några av de restauranger som har det otroligt tufft just nu.

Om du vill att din favoritrestaurang ska få ett generöst finansiellt stöd från TWSCollective ska du gå in på www.twscollective.se där du hittar all information om Save the Plate. Alternativt skicka en nominering direkt till friends@twscollective.se. Du kan nominera såväl om du är gäst eller personal på arbetsplatsen i fråga

För att välja ut vilka restauranger som erhåller ekonomiskt stöd kommer juryn bestående av Michel Jamais, Mattias Dahl och Gabriel Eriksson ta extra hänsyn till följande tre kriterier:

  • Mest kreativa affärslösning
  • Fortsatt stark drivkraft
  • Bästa personalvård/hantering under kris

När?

2: a april- 31:a maj 2021. Vinnaren presenteras 30:e juni.

Hur?

Lär mer på www.twscollective.se eller skicka in nominering via friends@twscollective.se.

Pris:

  • 1:a – 100 000 SEK
  • 2:a – 35 000 SEK
  • 3:e – 25 000 SEK

Tillsammans är vi starkare! 

Regionalt
Örebronyheter

Källa The Wine & Spirits Collective

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in