Smygstarta julen med Rustas nyheter

By on 16 september, 2022
Julen börjar tidigt på Rusta. Bland årets nyheter syns mängder av belysning, granar, pynt och textilier – allt som skapar en riktigt magisk jul!
Bild: Rusta

Julen börjar tidigt på Rusta. Bland årets nyheter syns mängder av belysning, granar, pynt och textilier – allt som skapar en riktigt magisk jul!

Alla vet när julen slutar, men när börjar den? På Rusta fylls varuhuset med belysning för både inom- och utomhusbruk redan i slutet av september. Lys upp balkongen eller trädgården med ljusslingor, lyktor, ljusträd och lekfulla julfigurer. I sortimentet finns även flera söta små tomtehus i form av stubbar och svampar, alla med inbyggd belysning.

Låt nedräkningen börja…

Visst är det i fönstret julen startar? Rustas julstjärnor är tillverkade av FSC-certifierat papper eller 100 procent återvunnen bomull. Bland nyheterna finns både enfärgade och mönstrade stjärnor samt dekorativa varianter i rundare former, fina att hänga i grupp. Komplettera med julgardiner i favoritstilen. Bland nyheterna finns både enfärgade och mönstrade längder och gardinkappor.
Bland årets nya adventsljusstakar syns flera traditionella modeller i trä och keramik, såväl elektriska som för levande ljus.

Rustas sortimentet av julbyar växer för varje år. Vad sägs om en snöklädd bergstopp, en tomte i cabriolet eller detaljrika fjällstugor med liftsystem? Med hjälp av en vintervit bas, som finns i två utföranden, är det enkelt att skapa ett sagoland som får barnens ögon att tindra!

Pynta med något som trollbinder

Julen på Rusta innehåller något för alla smaker. Med personliga tomtar, sagolikt pynt, fulsnygga jultröjor och accessoarer är det lätt att skapa magisk stämning. Självklart hittar du även julkläder och tillbehör till husdjuren.

Fenomenet nissedörr är här för att stanna. Uppgradera din befintliga med nya tillbehör och mysig belysning, eller satsa på en helt ny. Bland nyheterna hittar du en söt pastelldörr och ett campingtält som med fördel kan slås upp under granen. God jul!

Rustas julsortiment landar i varuhuset från slutet av september till mitten av oktober.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Rusta

You must be logged in to post a comment Login