UC utbildar unga i privatekonomi via Instagram

By on 7 juli, 2019

UC, som är en del av Asiakastieto Group, lanserar idag ett helt nytt initiativ för att främja god privatekonomisk kunskap hos unga. Initiativet är en serie utbildningsfilmer via Instagram, där tittarna veckovis får förståelse för privatekonomiska termer och begrepp. Initiativet är en del av UCs CSR-satsning The Bill.

Idag lanseras The Bill Academy som är en ny del i UCs CSR-arbete för unga vuxna. Initiativet är en serie korta utbildningsfilmer som vänder sig till unga vuxna via Instagram. Satsningen är en del av UCs CSR-arbete The Bill, som syftar till att utbilda unga vuxna inom privatekonomi. 

– Personligen brinner jag för att fler unga ska lära sig hur de kan ta hand om sin privatekonomi. Därför tar vi nu vårt samhällsprojekt The Bill till nästa nivå och startar The Bill Academy. Inom ramen för detta kommer vår otroligt duktiga kundservicemedarbetare Linnea Fröberg, att via Instagramfilmer, dela med sig av sina tips om hur unga kan stärka sin ekonomi och kreditvärdighet, säger Victoria Preger, marknadsdirektör och initiativtagare till UCs CSR-arbete för unga, The Bill.

Den första korta utbildningsfilmen lanseras idag på UCs Instagramkonto @Kreditkollen och via hashtagen #Thebillacademy. UCs egen unga expert Linnea kommer att dela med sig av en ny kortfilm varje fredag hela sommaren och hösten.

Ekonomi | Regionalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login