Uthyrning av stugor exploderar

By on 11 juli, 2022
Arkivbild

Stugbranschen är extra het i år, nu när charterresor är dyra och kronan är lågt värderad samtidigt som utländska turister återvänder till Sverige. Bokningar för 2023 börjar redan komma in, rapporterar StayNordic.

I denna tid då många tyskar, norrmän och danskar längtat tillbaka till Sverige och svenskar vill semestra utan att korsa gränsen, visar StayNordic att de har det rätta konceptet.

Kontrakten fortsätter rulla in när fler och fler hör talas om den höga servicenivån för både husägare och gäster. Tack vare ett erfaret team visar StayNordic halvvägs in på året siffror en bra bit över budget.

Beläggningen är på topp med bara ett fåtal obokade veckor kvar, alltmedan fler och fler stugägare vill hoppa på tåget och hyra ut stugan under de veckor som man inte är där själv.

”Vi har medvind, det är ett bra ”stugår” eftersom många svenskar semestrar i Sverige samtidigt som de utländska gästerna strömmar tillbaka.” kommenterar Torbjörn Fredman, VD för StayNordic och fortsätter: ”Vi har stor efterfrågan på hus med bra standard och vi ser redan nu att de hus som bokat bra under 2022 efterfrågas även för 2023. Nu i dagarna har vi öppnat upp bokningen för 2023 och vi ser en sådan stor efterfrågan att vi måste öka antalet objekt inför 2023.”

Sverige
Örebronyheter

Källa: StayNordic

You must be logged in to post a comment Login