BBC bekräftar KMR: psykiatrins droger orsaken till det sanslösa våldet

Av på 2 augusti, 2017

Ända sedan de första antidepressiva SSRI-pillren släpptes i slutet av 1980-talet har KMR hävdat att de framkallar aggressioner, självmord, våld och mord. Vi kallade dem ”mördarpiller” istället för ”lyckopiller”.

Det står helt klart att psykiatrins droger är orsaken till det sanslösa våldet. Det finns hur mycket information som helst av detta – som dock mörklagts av finansiella intressen, men nu börjar även media fatta detta.

BBC one Panorama sände onsdagen 26 juli i år dokumentären A Prescription for Murder.  Den handlade i stort om den 24-årige James Holmes från USA som öppnade eld i en fullsatt biosalong som visade premiären på Batman-filmen The Dark Knight Rises, och dödade 12 personer samt skadade 70 fler. James Holmes, som inte hade någon historia av våldsamheter innan, fick antidepressiva innan vansinnesdådet.

BBC-programmet gräver i psykiatriska rapporter och data från läkemedelsbolag för att utforska den mörka världen med antidepressiva och deras biverkningar.

40 miljoner recept på antidepressiva SSRI-medel skrevs ut förra året i Storbritannien. BBC one Panorama visar den ödesdigra effekt dessa medel kan ha som leder till psykos, våld och ibland, och inte så sällan, mordtankar och mord.

Reportern Shelley Jones undersöker i första hand massmordet vid Batman-premiären, men tar även upp andra liknande fall där antidepressiva haft en avgörande roll, bland annat pappan som ströp sin elvaårige son och hur antidepressiva kopplas till 28 mord. Dessutom 33 tillfällen där folk fått mordtankar. Men det är bara de officiella siffrorna.

Övrig media i Storbritannien följer upp. Independent, The Telegraph och Daily Mail har artiklar om de mördande pillren.  Daily Mail en gripande berättelse om pappan som helt lugnt ströp sin son och var helt övertygad om att det var rätt. (1)

En mer ingående artikel och polisintervju med Batman-mördaren på BBC finns. (2)

KMR har bevakat detta sedan 1989
Nå, detta är inga nyheter. KMR har skrivit utförligt om James Holm och andra som plötsligt, efter att ha fått psykiatriska droger, visat upp en helt ny mordisk personlighet, lika överraskande för andra som för dem själva. Redan 1989 skrev vi om utförligt om Prozac som just lanserats som det första ”lyckopillret” och inte minst om Joseph Wesbacker, 48 år, som då gick in på sin forna arbetsplats med ett automatgevär och sköt ihjäl åtta och skadade 12 innan han sköt ihjäl sig själv. Det var det första uppmärksammade vansinnesdådet med personer som hade fått antidepressiva och blivit galna. Därefter skrev vi om finanserna, mörkläggningarna, betalda psykiatriker och attackerna från högsta ort på kritikerna av Prozac (se bifogad PDF).

Men det finns otroligt mycket mer som visar att de psykiatriska ”undermedlen” inte bara inte fungerar som utlovas, de har orsakat tusentals vansinnesdåd. I så gott som alla skolskjutningar har det varit psykiatriska droger inblandade. (3)

En studie som publicerades i PloS ONE år 2011, och presenterades i tidningen Time, identifierade 31 droger som mer än andra kopplades till rapporter om våld. Bland de tio i topp så var åtta psykiatriska droger, antidepressiva, ADHD-amfetamin eller antipsykotiska medel. (4)

När dokumentärfilmaren Katinka Newman genomgick en skilsmässa blev hon sömnlös och deprimerad och gick till en psykiatriker som gav henne antidepressiva. Kort tag efter det första pillret så fick Katinka hallucinationer där hon trodde att hon mördat sina barn och högg sig själv därefter med kniv. ”Tre år senare vaknade jag upp och hittade mig själv,” berättar hon i brittisk morgonteve. ”Då hade jag stora ärr på armen där jag slitit sönder skinnet.” Hon skrev en uppmärksammad bok om hur hon tror att alla vansinnesdåd orsakas av psykiatrins droger. (5) (Bild på omslag bifogad)

Douglas Kennedy, tionde barnet till Robert F. Kennedy och Ethel Kennedy, har varit korrespondent för FOX TV Nyheter under 18 år. Dessförinnan var han reporter för The Boston Herald och sedan kriminalreporter för The New York Post. Här berättar han hur psykiatrins droger skapar massmördare. (6)

Den amerikanska regeringen spenderade 4 miljarder dollar (32 miljarder kr) för behandling av soldaters psykiska hälsa mellan 2007-2012. Aldrig någonsin har så många soldater begått så mycket självmord, våld och mord. (7)

International Society for Ethical Psychology & Psychiatry (ISEPP) skrev efter massakern i Newstown (12 personer ihjälskjutna på en miltärförläggning) ett brev till vicepresidenten:

”Vi begär en undersökning av sambandet mellan dessa massmord och användningen av psykotropiska droger … sambandet mellan psykotropiska droger och mord är inte tillfälligt … alla klasser av psykiatriska droger kan framkalla våldsamt, irrationellt och/eller maniskt beteende.” (8)

Det finns otroligt mycket data om att de psykiatriska drogerna orsakar psykos, våld, hallucinationer, mord och sanslöst våld. Se bifogad PDF med hundratals mordfall som kopplats till psykiatriska droger – och detta är bara upp till år 2007.

Det existerade inget sanslöst våld och skolskjutningar i USA och övriga länder före mitten av 1950-talet då de första psykiatriska drogerna såg ljuset. Det fanns dock miljontals skjutvapen i omlopp i USA, många tuffa ungar hade med sig vapen i skolorna som de visade upp, men inga skolskjutningar inträffade. En bit in på 1960-talet började det sanslösa våldet att öka, för att eskalera rejält efter 1990-talet då SSRI-medlen och ADHD-drogerna kom. Resten är historia.(9)

Hälsa
Örebronyheter

Referenser:

(1) http://www.telegraph.co.uk/science/2017/07/25/antidepressants-linked-murders-murderous-thoughts/?WT.mc_id=tmg_share_tw
 http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/antidepressants-ssris-muders-suicide-panorama-depression-anxiety-side-effects-a7859876.html
http://www.dailymail.co.uk/health/article-4726134/Can-pills-depression-turn-killer.html
(2) http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/aurora_shooting
(3) https://www.thenewamerican.com/usnews/crime/item/14335-drug-induced-murder-what-caused-the-connecticut-school-shootings
(4) http://www.kmrsverige.nu/pressrel_2015_06_12-psykiatriska-droger-okar-risken-for-att-folk-skall-bega-mord.htm
(5) http://www.kmr.nu/single-post/2016/08/22/Dokument%C3%A4rfilmare-Antidepressiva-fick-mig-att-vilja-d%C3%B6da
(6) http://www.kmrsverige.nu/pressrel_2015_03_20-robert-f-kennedys-son-om-hur-psykiatriska-droger-skapar-massmordare.htm
(7) http://www.kmrsverige.nu/pressrel_2015_01_30-psykiatrins-trojanska-hast-inom-militaren-tre-massmord-pa-ett-ar.htm
(8) http://psychrights.org/2013/130107Ltr2BidenGunViolenceTaskForce.pdf (sid 6)
http://www.thenewamerican.com/usnews/crime/item/14335-drug-induced-murder-what-caused-the-connecticut-school-shootings
(9) http://www.kmrsverige.nu/pressrel_2013_09_28-orsaken-till-det-sanslosa-valdet.htm

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in