Lokalt – H&M Home etablerar på Marieberg Galleria

Av på 6 oktober, 2016
H&M Home etablerar på Marieberg Galleria

H&M har tecknat fyra nya hyresavtal med Steen & Ström. Avtalen innebär en utökning av förhyrd yta och etablering av H&M Home i Emporia, Marieberg Galleria och Kupolen.

H&M är en viktig aktör och en viktig ankarhyresgäst i Steen & Ströms köpcenter. Bolaget utgör en solid grund i butiksmixen för mindre aktörer som skapar mångfald.

Etableringen av H&M Home i Emporia, Marieberg Galleria och Kupolen kommer att ge centren ett uppsving. Heminredningskonceptet vinner stadigt mer mark och är populärt bland kunderna tack vare det breda utbudet av inredning i hög kvalitet.

Avtalen innebär en uppgradering av följande center:

H&M i Marieberg Galleria i Örebro växer med cirka 1 500 kvadratmeter under hösten 2017, butiken kommer att innehålla flera nya modekoncept och blir dessutom först i Örebro med inredningskonceptet H&M Home.

H&M i Kupolen Borlänge byggs om till en tvåplansbutik och får en utökad försäljningsyta på cirka 800 kvadratmeter. Butiken kommer att nyöppnas under hösten 2017 och kommer då att erbjuda ännu mer mode samt H&M Home.

H&M i Emporia Malmö växer och får en total försäljningsyta på 3 300 kvadratmeter under hösten 2017. Butiken blir den tredje i Malmö som får H&M Home.

H&M Torp behåller sin nuvarande areal, men får en uppgraderad shoppingupplevelse genom bland annat ny butiksinredning.

Det är glädjande att H&M vill investera i våra center. H&M är ett varumärke med hög förnyelsetakt och är mycket uppskattat av våra kunder. Vår ambition är att erbjuda den bästa shoppingupplevelsen och det är uppenbart att H&M Home kommer att bidra till att ge våra center ett välkommet tillskott, säger Robert Felczak för Steen & Ström.

Ekonomi | Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in