Simlandslaget startar förberedelserna inför OS 2020

By on 12 januari, 2018
Svenska Simlandslaget på plats i Thanyapura, Thailand.

I måndags anlände Svenska Simlandslaget till Thanyapura Sports Hotel i Phuket, Thailand, hotellet  är Sydostasiens största sporthotell med både en olympisk 50 meters – och 25 meters bassäng.

Apollo är idag huvudleverantör för Svenska Simförbundets tävlingsresor och träningsläger och även Skandinaviens största arrangör av träningsresor. 

– Vi är stolta att kunna erbjuda landslagssimmare de rätta förutsättningarna för träningsläger inför OS 2020 – att Svenska Simlandslaget väljer att förlägga sitt träningsläger här är en fin bekräftelse för både för Apollo Sports och Thanyapura, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo.

Sporthotellet Thanyapura passar både motionär och elit, framförallt simmare, cyklister och triathleter, med sitt avskilda läge i utkanten av den thailändska djungeln, inbäddat i rofyllda och grönskade omgivningar.

 Vi börjar nu våra resor österut då OS går i Tokyo 2020. Thanyapura passar perfekt när det kommer till det vi efterfrågar gällande träningsläger. Träningen för hela truppen har gått bra, vi har efter ett par dagar kommit in i den nya tidsrytmen. Anläggningen är verkligen toppklass både vad det gäller simbassängen och hotellfaciliteter. Dessutom är vi alla glada över att kunna få välbehövlig värme och sol i januari, hälsar Förbundskapten Ulrika Sandmark på plats i Thailand.

Sport | Simning
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login