Sista ansökan för extra föreningsstöd 2023 i Karlskoga

By on 11 oktober, 2023
Arkivbild

Den 15 oktober är sista datumet för att skicka in årets ansökan för det extra föreningsstödet som Karlskoga kommun erbjuder föreningslivet, har man som förening inte ansökt om det extra stöd än, passa på innan ansökningstiden går ut.

Från 2023 erbjuder Karlskoga kommun föreningslivet att ansöka om ett extra föreningsstöd, utöver det vanliga föreningsbidraget som finns.

Föreningsstödet avser föreningar som utöver det vanliga föreningsbidraget behöver ekonomiskt stöd till specifika satsningar (ej för ordinarie drift). Det är två ansökningstillfällen per år, senast 15 april samt senast 15 oktober och samtliga ansökningar kommer att behandlas av kultur- och fritidsnämnden.

Vid beslut kommer nämnden att främja ansökningar som har för avsikt att arbeta med utvecklingsarbete inom områdena:

  • aktivt motverka diskriminering
  • mer jämställda föreningar
  • integrationsarbete

Ansökan görs genom e-tjänsten, extra föreningsstöd.

OBS! Var noga i ansökan med att specificera hur det sökta bidraget ska användas och hur det kan kopplas till de angivna områdena. Ansökningar som inte specificerar eller kan koppla sökt bidrag till dessa områden kommer att få avslag på sin ansökan. Observera också att detta gäller specifika satsningar, inte er ordinarie drift.

Ekonomi | Karlskoga
Örebronyheter

Källa: Karlskoga kommun

You must be logged in to post a comment Login