Vy Bus4You välkomnar affärsresenärerna på nytt

Av på 20 september, 2021
Singelsäten tillåter arbete i lugn och ro ombord på bussen.

Under hösten kommer många företag att öppna upp och välkomna sina medarbetare till arbetsplatsen igen. Möjligheten att träffa sina kollegor och saknaden av fysiska möten tror bussbolaget Vy Bus4You kommer bidra till att affärsresandet ökar igen.

Innan pandemin reste ett stort antal affärsresenärer dagligen med Vy Bus4You. Det senaste 1,5 åren har antalet resande varit betydligt färre, men när restriktionerna nu tas bort den 29 september tror Vy Bus4You att fler kommer börja resa igen.

– Vi är vana att trafikera flera populära busslinjer med en stor andel affärsresenärer, både de som reser i tjänsten samt de som pendlar mellan arbete och hemmet. Många har saknat sin arbetsplats och möjligheten att träffa sina kollegor. I och med att fler återgår till arbete på plats tror vi att affärsresandet kommer ta fart igen vilket vi såklart välkomnar, säger Elvir Rascic, Affärsområdeschef Vy Bus4You.

Affärsresande både inom och utanför Sverige

För Vy Bus4You har en av de vanligaste sträckorna för affärsresenärer varit Oslo – Göteborg. Bussbolaget menar att det finns god potential för återhämtning och pånyttfödd efterfrågan av affärsresor, både inom Sverige men även till Norge och Danmark. 

– Förhoppningen är att vi kommer se en god utveckling av affärsresor igen. Där har vi ett brett utbud med trafik till flera destinationer som många reser till i arbetssyfte. Tidigare körde vi mer frekvent till både Oslo och Köpenhamn och vi tror på ökat resande även på de linjerna i takt med en högre vaccinationsgrad och därmed mer öppna och smidigare gränspasseringar, säger Elvir Rascic.

Goda förutsättningar för affärsresande

Vy Bus4You menar att de på många sätt har goda förutsättningar för att erbjuda den bästa resan för affärsresenärer.

– Vårt koncept med hög komfort, breda och sköna säten, möjlighet att boka singelsäte och arbeta ostört samt gratis WiFi passar för affärsresenärer. Vi erbjuder en smidig resa från start till slut utan onödiga byten på flera sträckor vilket tillåter arbete i lugn och ro. Dessutom erbjuder vi förmånliga pendlarkort på de mest populära sträckorna, säger Elvir Rascic.

Sverige
Örebronyheter

Källa Vy Bus4You

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in