Regionalt | Störd och Stolts stafettpris går vidare

By on 12 september, 2016
Teddy Falkenek Ica lämnar över Störd och stolts stafettpris till Petra Stenecke Polarn O. Pyret

Grattis till Polarn & Pyret som har tagit över staffetpinnen i Störd och stolt-priset efter Ica! Överlämningen skedde i samband med ett seminarium om Störd och stolt-rapporten för Sveriges Annonsörers medlemmar.

Kul och hedrande att få detta pris. Beslutet om kampanjen tog tid men så här i efterhand undrar jag varför vi inte gjorde det tidigare, berättar Petra Stenecker från Polarn O. Pyret om sommarkampanjen 2016 ”Lika olika” där de tog med ett barn med Downs syndrom.

Teddy Falkenek, chef för samhällsengagemang på Ica:
Det är bra att projektet har utvecklats till ett långsiktigt stafettpris! Polarn O. Pyret är dessutom extra värdiga vinnare som har arbetat med inkluderande och hållbar kommunikation under många år,

Ica var de första som blev tilldelade priset, när de fick en utmärkelse i kategorin ”Stördaste varumärke” under Störd och stolt galan i Blå Hallen 6 december 2015. Sedan har priset utvecklats till ett stafettpris i form av en gyllene stafettpinne.

Vi måste bredda begreppet mångfald menar Åsa Stenborg från Störd och stolt-projektet. Det är viktigt att alla syns och att alla får förebilder. Ofta är man rädd för att arbeta med personer med utvecklingsstörning om man aldrig har gjort det förut. Men grejen är ju att alla blir trötta av mycket jobb, alla mår dåligt ibland. Vi måste våga mer för komma framåt!

Regionalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login